+31(0)79 - 207 00 17 Offerte

Annatommie mc vervult een unieke zorgbelofte met de mobiele MRI van Medispace

Annatommie mc biedt met negen medische centra in het land hoogwaardige verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. Dankzij de inrichting van multidisciplinaire medische teams is Annatommie mc als zelfstandige kliniek in staat om doelgerichte orthopedische zorg van de allerhoogste kwaliteit te bieden. Van diagnose, operatie tot aan het herstel.

100% aandacht voor de patiënt

Met haar concept van ‘one-stop-shop-spreekuren’ is Annatommie mc een voorloper als het gaat om het zo efficiënt inrichten van de zorg met 100% aandacht voor de patiënt. Zo wordt tijdens het eerste bezoek, het consult, de diagnostiek, bespreking van het behandelplan en voorbereiding op een operatie gecombineerd aangeboden.

Supersnel geholpen door een superspecialist

Met haar visie op zorg wil Annatommie mc altijd zijn waar de zorg nodig is. Om die reden heeft zij gekozen voor een mobiele MRI oplossing van Medispace. Met de inzet van een mobiele MRI op locaties waar (nog) geen eigen MRI scanner staat, kan Annatommie mc ook hier aan haar belofte van supersnelle zorg door een superspecialist voldoen.

"Dankzij Medispace komen wij niet meer voor verrassingen te staan.”

Bernadette Remmen-Blom, Coördinator M.R.I. bij Annatommie mc licht toe: “Wij garanderen dat iedereen die ons belt voor een orthopedisch consult of via bijvoorbeeld een huisarts voor een losse MRI wordt doorverwezen binnen twee á drie werkdagen terecht kunnen. Dat betekent dat je ontzettend flexibel moet kunnen inspelen op de vraag. Dus dat maakt het gebruik van de mobiele MRI trailer altijd erg prettig.”

Hoogstaande service zonder hoge investeringen

Bernadette vervolgt: “Een bijkomend voordeel van de inzet van een mobiele MRI is naast de flexibiliteit ook dat je vanaf dag één de service op een bepaalde locatie kan bieden en zelf, in een gecontroleerd tempo, kunt groeien naar een punt waarin een investering in een eigen MRI loont. Zo helpt een mobiele MRI ook mee aan het sluitend houden van ons huishoudboekje, iets dat voor een zelfstandige kliniek een must is.”

Medispace biedt een hele sterke ondersteuning

“Wij werken al jaren met Medispace als leverancier van de mobiele MRI trailers. Wat Medispace hierin zo uniek maakt is dat ze niet alleen mooie MRI trailers leveren met de nieuwste apparatuur maar dat ze ook in de voorbereiding daar naartoe een hele sterke ondersteuning geven om te zorgen dat de randvoorwaarden aanwezig zijn dat die MRI trailer daadwerkelijk ergens geplaatst kan worden. Zo komen wij niet meer voor verrassingen te staan op het moment dat de trailer wordt geplaatst.

Een echte samenwerkingspartner

“Wat ik het meeste waardeer aan Medispace is dat ze enerzijds de flexibiliteit bieden om ons serviceniveau te kunnen garanderen en anderzijds ook de ondersteuning bieden op het gebied van transport, ICT, de plaatsing, het onderhoud maar ook helpen in de voorbereidingsfase; het traject voordat de mobiele MRI überhaupt wordt ingezet.

Als voorbeeld: “Toen wij in Leiderdorp overwogen een nieuwe vestiging te openen stelde Sander de Mooij van Medispace een compleet rapport op van zaken waar wij zelf nooit aan gedacht zouden hebben: stroomvoorziening, aanrijdroute, geluidoverlast, of je over gemeentegrond heen moet of niet, of je de draai kan maken in een woonwijk et cetera. Vanuit het opgestelde rapport konden we zo een goede afweging maken voor de juiste locatie van onze nieuwe kliniek.”

Bernadette concludeert: “Als ik het zo opsom dan zou ik Medispace het liefste willen omschrijven als een echte samenwerkingspartner die van grote toegevoegde waarde is om onze zorgbelofte elke dag weer waar te kunnen maken.”

Is een mobiele MRI ook voor u de juiste oplossing?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een mobiele MRI-oplossing. Zo kunt u het allerhoogste zorgniveau bieden zonder zelf hoge investeringen te doen. Ook voor uw uitdaging weten wij een passende MRI-oplossing te bedenken. Leg gerust uw businesscase aan ons voor. Wij helpen u graag.

Maak een afspraak Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Medispace

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

+31(0)79 - 207 00 17 Offerte aanvragen

Corona-protocol Medispace

Medispace hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Hoogwaardige MRI-scanners

+31(0)79 - 207 00 17