+31(0)79 - 207 00 17 Offerte

Wanneer een mobiele of modulaire CT?

De tijdelijke oplossing voor elk CT-probleem

Wij leveren compleet ingerichte CT-trailers en modulaire CT-gebouwen op elke gewenste plek in heel Europa, voor korte periodes van enkele weken of langere periodes van meer dan een jaar.

 Zelf uw patiënten scannen

U wilt uw patiënten niet hoeven door te verwijzen naar een ander ziekenhuis, maar uw CT is tijdelijk buiten gebruik door een verbouwing of calamiteit? Met onze mobiele of modulaire CT blijft uw afdeling operationeel en scant u gewoon zelf uw patiënten. 

 Wachttijden verkorten

Uw patiënten vinden de wachttijd voor een CT-scan te lang en gaan daarom naar een ander ziekenhuis? Door het gebruik van onze mobiele en modulaire CT als extra capaciteit naast uw eigen CT verkort u wachttijden en komen patiënten graag naar hun vertrouwde ziekenhuis.

 Zorg dichter bij de patiënt

U wilt efficiënter werken, maar tegelijkertijd zorg dichterbij uw patiënten brengen? Met het plaatsen van mobiele CT op verschillende locaties, tijdelijk of permanent, beschikt u op meerdere plekken over hoogwaardige CT-capaciteit. Zo hoeft de patiënt minder ver van huis voor een scan. 

 Tijdelijke huisvesting

Gaat uw afdeling verbouwen en zoekt u een vervangende ruimte? Onze volledig uitgeruste mobiele of modulaire CT is de ideale tijdelijke huisvesting; of hij nou via een corridor aan het ziekenhuis is verbonden of dat hij los staat, de patiënt heeft het gevoel in een professionele ziekenhuisomgeving te zijn.

 Blijven scannen bij calamiteiten

U wilt patiënten kunnen blijven scannen wanneer zich een calamiteit voordoet, zoals schade of storing aan uw CT? Dat kan met onze mobiele CT, want die is namelijk binnen een uur opgebouwd: patiënten worden gelijk weer geholpen en uw medewerkers ondervinden nergens hinder van.  

Wilt u geen ‘trailer’ voor de deur?

Een ‘trailer’ als CT-unit, wij kunnen ons voorstellen dat u hier sceptisch tegenover staat. Wanneer u onze mobiele CT ziet, dan zult u echter ervaren dat het in de trailer net zo netjes is als in de kliniek.

Neem contact op Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Medispace

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

+31(0)79 - 207 00 17 Offerte aanvragen

Corona-protocol Medispace

Medispace hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Hoogwaardige MRI-scanners

+31(0)79 - 207 00 17