079 - 363 83 15 Offerte

Welkom bij Medispace

Altijd MRI en CT kunnen aanbieden

Medispace, opgericht in 2011, is dé specialist in mobiele MRI en CT. Wij verzorgen compleet ingerichte mobiele en modulaire MRI’s en CT's in heel Europa als tijdelijke vervanging van uw eigen MRI/CT of als oplossing om uw zorg dichter bij de patiënt te brengen. U kunt altijd scannen en hoeft nooit meer patiënten door te verwijzen.

Geen onnodige personeelskosten

Anders dan andere aanbieders leveren wij mobiele MRI en mobiele CT zonder personeel. Onze mobiele MRI of CT werkt namelijk precies zoals de MRI-scanner of CT-scanner in het ziekenhuis, zodat de eigen laboranten op de voor hun vertrouwde manier kunnen werken. Extra personeel is dus niet nodig. Indien gewenst kan Medispace ook personeel leveren.

Dezelfde kwaliteit apparatuur als in het ziekenhuis

Onze units zijn uitsluitend ingericht met de hoogwaardige en nieuwste gecertificeerde apparatuur. Daardoor zijn de MRI-scanners en CT-scanners in onze vloot vaak van dezelfde kwaliteit dan die van het ziekenhuis. 

Onbezorgde plaatsing

Wij inspecteren eerst altijd de locatie en vragen de CAD-tekening op, zodat we de mobiele MRI of CT zonder verrassingen op de meest ideale manier kunnen plaatsen. Onze mobiele units staan binnen een uur en de modulaire gebouwen binnen circa 4 uur. Patiënten worden gelijk weer geholpen.

Brede expertise door groot partnernetwerk

Wij beschikken over een groot netwerk van partnerbedrijven waarmee we een nauwe samenwerking onderhouden. Hierdoor beschikken we over een brede expertise voor tijdelijke of permanente MRI en CT.

Flexibel en slagvaardig

Wij beschikken over een snelle helpdesk. Dit maakt ons flexibel en slagvaardig, zodat wij problemen zeer vlot kunnen oplossen.

Daarom kiest u voor Medispace

  • Met onze mobiele en modulaire MRI’s en CT's kunt u altijd scannen
  • U maakt gebruik van de nieuwste apparatuur
  • Uitsluitend de nieuwste gecertificeerde MRI- en CT-apparatuur
  • De MRI-unit of CT-unit is binnen een uur opgebouwd
  • En de patiënt denkt gewoon in het ziekenhuis te zijn

Stel uw vraag aan Medispace

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

079 - 363 83 15 Offerte aanvragen

Hoogwaardige MRI-scanners

079 - 363 83 15