+31(0)79 - 207 00 17 Offerte

Wanneer een mobiele MRI?

De tijdelijke oplossing voor elk MRI-probleem

Wij leveren compleet ingerichte MRI-trailers op elke gewenste plek in heel Europa, voor korte periodes van enkele weken of langere periodes van meer dan een jaar. Onze units zijn voorzien van de meest geavanceerde MRI-scanners van Siemens en GE Healthcare en zijn de tijdelijke oplossing voor elk MRI-probleem:

 Zelf uw patiënten scannen

U wilt uw patiënten niet hoeven doorverwijzen naar een ander ziekenhuis, maar uw MRI is tijdelijk buiten gebruik door een verbouwing of calamiteit? Met onze mobiele  MRI blijft uw afdeling operationeel en scant u gewoon zelf uw patiënten.

 Wachttijden verkorten

Uw patiënten vinden de wachttijd voor een MRI-scan te lang en gaan daarom naar een ander ziekenhuis? Door het gebruik van onze mobiele en modulaire MRI als extra capaciteit naast uw eigen MRI verkort u wachttijden en komen patiënten graag naar hun vertrouwde ziekenhuis.

 Zorg dichter bij de patiënt

U wilt efficiënter werken, maar tegelijkertijd zorg dichter bij uw patiënten brengen? Met het plaatsen van mobiele MRI op verschillende locaties, tijdelijk of permanent, beschikt u op meerdere plekken over hoogwaardige MRI-capaciteit. Zo hoeft de patiënt minder ver van huis voor een scan.

 Tijdelijke huisvesting

Gaat uw afdeling verbouwen en zoekt u een vervangende ruimte? Onze volledig uitgeruste mobiele MRI is de ideale tijdelijke huisvesting; of hij nou via een corridor aan het ziekenhuis is verbonden of dat hij los staat, de patiënt heeft het gevoel in een professionele ziekenhuisomgeving te zijn.

 Blijven scannen bij calamiteiten

U wilt patiënten kunnen blijven scannen wanneer zich een calamiteit voordoet, zoals schade of storing aan uw MRI? Dat kan met onze mobiele MRI, want die is namelijk binnen een uur opgebouwd: patiënten worden gelijk weer geholpen en uw medewerkers ondervinden nergens hinder van. 

Wilt u geen ‘trailer’ voor de deur?

Een ‘trailer’ als MRI-unit, wij kunnen ons voorstellen dat u hier sceptisch tegenover staat. Wanneer u onze mobiele MRI ziet, dan zult u echter ervaren dat het in de trailer net zo netjes is als in de kliniek. En dat de mobiele MRI is uitgerust met de nieuwste scanners van Siemens of GE Healthcare.

Neem contact op Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Medispace

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

+31(0)79 - 207 00 17 Offerte aanvragen

Corona-protocol Medispace

Medispace hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Hoogwaardige MRI-scanners

+31(0)79 - 207 00 17