+31(0)79 - 207 00 17 Offerte

Win-win in de zorg: Het MRI Centrum en de mobiele MRI van Medispace

Een trotse samenwerking

Het MRI Centrum is een onafhankelijk, gespecialiseerd radiologisch centrum voor MRI, echografie en röntgenonderzoek. Kwalitatief hoogwaardige diagnostiek wordt gecombineerd met een patiëntvriendelijke benadering. Met een aanvraag  van een huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of sportarts kunnen patiënten binnen één week terecht voor een onderzoek.

Altijd een MRI-scan bij u in de buurt

Snel, zeker en verzekerd. Dat is de tekst die prijkt op de mobiele MRI van het MRI Centrum. Naast de vier klinieken in Amsterdam, Breda, Den Bosch en Rotterdam heeft het MRI Centrum ook een strategische keuze gemaakt voor de inzetbaarheid van een mobiele MRI-oplossing van Medispace. Hiermee kan zij perfect op de vraag inspelen en overal in Nederland een MRI-onderzoek verzorgen.

“Dankzij Medispace zijn wij altijd flexibel en besparen we aanzienlijk op de zorgkosten”

Berdiene van Spijk, Manager Kwaliteit en Communicatie bij het MRI Centrum, licht toe: “Met de mobiele MRI zijn we in staat om wachttijden te verkorten, de dienstverlening in de zorg te verhogen, klantverwachtingen te overtreffen en besparen we tegelijkertijd aanzienlijk op de zorgkosten. Wij zijn altijd precies waar de vraag is. Zonder dat de patiënt daar extra moeite voor hoeft te doen. Aan alle kanten een echte win-winsituatie.”

Medispace is een echte toegevoegde waarde

Berdiene vervolgt: “Wat ik zo fijn vind aan Medispace is het snelle schakelen en de flexibiliteit. Ook wanneer er zich een storing voordoet, het blijft immers gevoelige apparatuur, handelt Medispace altijd snel en zorgt dat deze binnen een mum van tijd is verholpen.”

Een partner die ons volledig ontzorgt

“Bij een Mobiele MRI oplossing komt logistiek en planning technisch best veel kijken. Dan is het fijn dat je een partner hebt gevonden die met je meedenkt. Zo vindt Medispace het geen probleem als wij op piekmomenten weleens afwijken van de vaste planning. Daarnaast zorgen zij dat de mobiele MRI in topconditie verkeerd en altijd op onze gewenste tijden op de juiste locatie staat. Zo kunnen wij overal ons werk doen.”

Is een mobiele MRI ook voor u de juiste oplossing?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een mobiele MRI-oplossing. Naast het verkorten van wachttijden, kunt u flexibel inspelen op de vraag en zit u nooit met hoge overhead en overcapaciteit. Ook voor uw uitdaging weten wij een passende MRI-oplossing te bedenken. Leg gerust uw businesscase aan ons voor. Wij helpen u graag.

Maak een afspraak Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Medispace

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

+31(0)79 - 207 00 17 Offerte aanvragen

Corona-protocol Medispace

Medispace hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Hoogwaardige MRI-scanners

+31(0)79 - 207 00 17