+31(0)79 - 207 00 17 Offerte

Medispace Hybrid MRI-unit voor Queen Victoria Hospital

Dé perfecte (tijdelijke) MRI-oplossing

Queen Victoria Hospital is een gespecialiseerd NHS-ziekenhuis dat levens veranderende chirurgie, brandwondenzorg en revalidatiediensten biedt aan mensen in het zuiden van Engeland. De radiologieafdeling van het ziekenhuis biedt toegang tot patiënten met ziekenhuisopname, poliklinische patiënten, patiënten met lichte verwondingen binnen QVH en directe toegang voor hun huisartsengemeenschap.

Altijd een MRI-oplossing

Queen Victoria Hospital streeft er naar om alle MRI onderzoeken uit te voeren op een plaats en tijd waar het de patiënt het beste uitkomt. Ze wilden een 5-daagse service bieden op een meer op de begane grond verplaatsbare eenheid. Dankzij de Medispace Hybrid MRI-unit kan het ziekenhuis zijn patiënten nu snel en comfortabel van dienst zijn.

Ideaal voor mindervalide- en claustrofobische patiënten

Sarah Solanki, Radiology Services Manager bij Queen Victoria Hospital, licht toe: “De Medispace Hybrid MRI-unit is toegankelijk voor mindervalide patiënten dankzij de gelijkvloerse toegang. Ook is de hybrid unit veel ruimtelijker opgezet waardoor patiënten hebben aangegeven zich minder claustrofobisch te voelen dan in een mobiele unit. Een echte meerwaarde!”

“We zijn erg onder de indruk van het team, hun aanpak en de MRI-unit.”

Dé partner die ons volledig ontzorgt

Sarah vervolgt: “Wat ons direct aansprak is de flexibele, vriendelijke en eerlijke aanpak. Dit is in de uitvoering ook gebleken: de installatie verliep soepel en dankzij de sensoren kan Medispace een storing verhelpen voordat wij weten dat deze er was. Zo blijft de Medispace Hybrid MRI-unit altijd in topconditie en kunnen wij uitstekend ons werk doen!"

Is de Medispace Hybrid MRI-unit ook voor u de juiste oplossing?

Bent u op zoek naar een tijdelijke MRI-oplossing en wilt u de afdeling operationeel houden zonder verlies van gebruiksgemak en patiëntcomfort? Leg uw businesscase aan ons voor. Wij helpen u graag!

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Medispace

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

+31(0)79 - 207 00 17 Offerte aanvragen

Corona-protocol Medispace

Medispace hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Hoogwaardige MRI-scanners

+31(0)79 - 207 00 17