+31(0)79 - 207 00 17 Offerte

Mobiele CT vangt patiëntenstroom op tijdens verbouwing

Sandra Acket, projectmanager Diakonessenhuis

“De ruimte waar onze CT staat wordt verbouwd. Om de patiëntenstroom toch op te kunnen vangen hebben we gekozen voor een mobiele CT van Medispace. Het bevalt heel goed. Collega’s kunnen goed met het systeem van Siemens werken, want het is een bekend systeem. Dat scheelt een hoop. Zo hoefden we geen extra laborant in de huren.”

“Mobiele CT is kostenbesparend”

“We hebben een dependance in Utrecht, dus we hadden patiënten ook met de ambulance daarheen kunnen rijden voor hun CT scans. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de mobiele CT van Medispace, vanwege de kwaliteit van de zorg die we dan kunnen blijven leveren. Als mensen op dezelfde locatie kunnen blijven is dat handiger dan een nieuwe afspraak maken. Bovendien is het kostenbesparend.”

Ideale tijdelijke oplossing voor CT scans

“In het begin is het even spannend. Je moet toch maar zien hoe het werkt. Maar als er wat is wordt het snel opgelost door Medispace. Dat geeft vertrouwen. Ze hebben de locatie van tevoren bekeken en bepaald hoe alles neergezet zou worden. Dat ging heel snel. Ik zou Medispace aanraden aan ieder ziekenhuis die verbouwt en een tijdelijke oplossing nodig heeft.”

Bent u ook op zoek naar een tijdelijke oplossing voor uw MRI-unit? Neem dan gerust contact met ons op. Medispace is dé specialist in mobiele en modulaire MRI's.

Maak een afspraak Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Medispace

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

+31(0)79 - 207 00 17 Offerte aanvragen

Corona-protocol Medispace

Medispace hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Hoogwaardige MRI-scanners

+31(0)79 - 207 00 17